Workshops persoonlijke groei

De levenslustige mens in de medewerker

Stagneert je team of merk je moeheid op de werkvloer op? Zorg voor groei en sprankeling door gebruik te maken van de drijfveren en talenten van je medewerkers. Maar ken jij ze? Kennen je medewerkers die van zichzelf? Ontdek het tijdens een van de creatieve workshops van Esther Dekker. De workshops zijn praktisch, speels en gericht op het aanspreken van levenslust, bezinning, spontaniteit en veerkracht.

De workshops worden ingezet voor teambuilding, eigen talent ontwikkeling, het verbreden van je blik op de ander en jezelf en op maat gemaakt voor uw organisatie of groep.

de reis van de held(in)

De reis van de held(in)

INZICHT EN KRACHT VANUIT JE LEVENSPAD

Hoe is een (film)verhaal opgebouwd? Wat maakt het spannend en waarom leef je mee? Ontdek het door jouw eigen leven als uitgangspunt te nemen en in te vullen met behulp van de oerstructuur van een mythisch verhaal: de reis van de held(in). Krijg vat op je levensweg en geef er een nieuwe draai aan.

gedichten schrijven

Gedichten schrijven

NIEUWE MINDSET VIA KORTE GEDICHTEN

Maak kennis met korte dichtvormen van uiteenlopend temperament en vind uit welke je past. Schrijf gelaagd, persoonlijk en universeel. Je zult verbaasd zijn hoeveel je kunt communiceren in een kort gedicht. En ook nog eens binnen een paar minuten op papier. Een speelse workshop.

mindfulness wandeling

Mindfulness wandeling

BEWUST NAAR BUITEN EN NAAR BINNEN VOOR EEN VERHELDERD ZELFBEELD

Ervaar je zintuigen, de kracht van de natuur en doe een belofte aan jezelf.

Deze workshop is ook toegankelijk voor minder validen. Je loopt je eigen tempo.

geleide meditatie met yoga en ontspanningsoefeningen

Geleide meditatie & ontspanningsoefeningen

ONTVANG ANTWOORD DOOR ONTSPANNING

Ontdek je innerlijke landschap via eenvoudige meditatie- en schrijfoefeningen en krijg antwoord op een belangrijke vraag.

Reviews Workshops

Workshops algemeen

de workshops van Esther kenmerken zich door rust en professionaliteit. Of het nu om een yoga- of wandelworkshop gaat, met haar zachte vriendelijke stem geeft Esther vertrouwen en zet ze je op een hele prettige manier aan het werk (fysiek en/of mentaal). Van harte aanbevolen dus!

 

Patricia

Mindfulness Wandeling

Ik heb Esther leren kennen tijdens de Schrijfweek van Geert Kimpen. Ik liep de ‘Mindfulness wandeling’ alleen, in een bos bij mij thuis in de buurt. Aangezien we in de eerste lock-down zaten werd alles digitaal aangeboden en verwerkt. Hoe creatief kun je zijn om iedereen, vanuit noord Nederland tot zuid België en de Griekse eilanden, individueel de natuur in te sturen en hen dan digitaal van opdrachten en een maatje te voorzien. Onbeschrijfelijk wat een boost ik kreeg en plezier ik daaraan beleefd heb!

En mede daardoor, heb ik me nadien aangesloten bij de online yogalessen die Esther met een ongelofelijk geduld en betrokkenheid geeft.

Hilde

Workshop Geleide Meditatie

De meditatieoefening met de trap naar het creatiekamertje ga ik nooit vergeten. Ik was er echt van onder de indruk en het heeft inzichten gebracht.

Ik probeer het soms nog toe te passen maar met Esther erbij lukt het natuurlijk veel beter.

Sigrid

Workshop gedichten schrijven

Ik heb meerdere workshops van Esther gevolgd en gedichten schrijven was mijn favoriet. In deze workshop vertelt Esther over het Elfje, de Haiku en Copla. Het is een echt doe-workshop. Door het krijgen van eenvoudige oefeningen en tips kwam ik erachter dat ik dit een van de leukste vormen van schrijven vind. De gedichten vlogen over en weer en de kwaliteit was wat mij betreft bijzonder hoog! Het resultaat was een reeks mooie inspirerende gedichtjes die ik nog graag eens mag teruglezen.

Angela