esther-dekker-tarot

Tarotconsult

jij staat centraal

Wat kun je van een Tarotlegging verwachten?

Zit je met een probleem of loop je telkens tegenover ongeveer hetzelfde op en weet je niet hoe je het kunt doorbreken? Of heb je moeite met het maken van een keuze? Een tarotlegging geeft inzicht en richting. Je kunt elke vraag inbrengen. 

  • 10-30 min. Een korte sessie geeft antwoord en advies over wat je kunt doen en laten.
  • 30-60 min. Een langere sessie gaat dieper op het thema en de vraag in en er is ruimte voor aanvullende vragen en een eventuele uitgebreidere legging.
  • >5 min. Miniconsulten vanaf 5 minuten met 1-kaartleggingen. Maakt een (online) evenement, bespreking of feest verrassend en persoonlijk.

Bespreking van het consult na drie weken kan behulpzaam zijn in het behouden van focus en het nemen van stappen. Duur 20 minuten.

Een consult wordt gehouden in de praktijk in Amsterdam, op locatie of online.

reviews

Het Tarotconsult bij Esther is er een om nooit te vergeten. De eerste kaart die zij trok, raakte mij direct. Het gesprek dat daaruit volgde, is er een waar ik nog vaak aan terugdenk.

Anouk

Een aanrader! De tarot sessie die ik heb gehad bij Esther kwam meteen binnen! De kaarten volgden elkaar mooi op en het werd goed en duidelijk verwoord. Ik had weer stof tot nadenken mee naar huis gekregen en zou zeker nog een sessie inplannen!

Mandy

Na een sessie met Esther en haar kaarten zijn er een paar zinnen in mijn hoofd blijven hangen die ik onbewust en bewust toepas. Echte lifesaver geweest in mijn kersverse gezin!

Stephanie

Mijn vriendinnen hadden geregeld dat Esther langs kwam om tarotkaarten te leggen op mijn vrijgezellenfeest. Ik vond het superleuk dat Esther er was! Iedereen kwam met een goed gevoel bij haar vandaan. Het gaf echt iets extra’s aan de dag!

Francien