esther-dekker-rituelen

Rituelen

verrijk jezelf

Wat kun je van een ritueel verwachten?

Een ritueel staat in het teken van een positieve bekrachtiging of reiniging. Het ruimt op wat in de weg zit, geeft daadkracht aan een nieuw begin en meerwaarde aan een voornemen.

Neem contact op voor meer informatie en een gratis kennismakingsgesprek.

reviews

Ik had last van hele negatieve gevoelens tegenover iemand. Ik kon er niet van slapen, het zat me enorm dwars. Ik ben naar Esther gegaan en met een heel zacht maar sterk ritueel is de energie bij mij weggehaald. Ik voel me enorm ‘opgeschoond’ en heb heel goed geslapen. Ik weet dat niet alles opeens zen is vanaf nu maar ik heb weer een ruime, heldere blik, zeg maar.

Linda

Een aanrader! De tarot sessie die ik heb gehad bij Esther kwam meteen binnen! De kaarten volgden elkaar mooi op en het werd goed en duidelijk verwoord. Ik had weer stof tot nadenken mee naar huis gekregen en zou zeker nog een sessie inplannen!

Mandy

Na een sessie met Esther en haar kaarten zijn er een paar zinnen in mijn hoofd blijven hangen die ik onbewust en bewust toepas. Echte lifesaver geweest in mijn kersverse gezin!

Stephanie

Mijn vriendinnen hadden geregeld dat Esther langs kwam om tarotkaarten te leggen op mijn vrijgezellenfeest. Ik vond het superleuk dat Esther er was! Iedereen kwam met een goed gevoel bij haar vandaan. Het gaf echt iets extra’s aan de dag!

Francien