esther-dekker-massage-en-consult

massage & consult

combineer je massage met een tarotconsult  

het beste van twee werelden

diepe ontspanning en inzicht, wat wil je nog meer?

75 min massage & 45 min tarotlegging   

van € 130,-  voor € 115,-

 

reviews

Esther kwam langs op het vrijgezellenfeest zonder dat we dat van tevoren wisten. Haar collega gaf ons een massage en zij legde de Tarotkaarten. Ik stelde haar de vraag die als eerste in mij opkwam. De getrokken kaarten pasten hier precies bij. De heldere uitleg van Esther maakte duidelijk wat de kaarten concreet betekenden. Uiteindelijk is uitgekomen wat in de kaarten stond. Daarom kijk ik terug op een bijzondere en leerzame sessie!

Florien

Na de massage kreeg ik een tarotlezing van Esther die ik als zeer prettig heb ervaren. Ze legt de kaarten met veel passie en ze maakte een makkelijke vertaalslag naar precies mijn situatie. De tijd ging veel te snel! Zeker een aanrader, ook om uit te nodigen op een feestje!

Lieselot

Zowel de massage als het tarotconsult zijn waardevol voor me geweest. De ontspanning van de massage zorgde er denk ik ook voor dat ik helemaal openstond voor wat het tarotconsult zou geven. Ik had een vraag over de toekomst van mijn financiële situatie en Wat Esther vertelde had ik in wat andere woorden al eerder had gehoord maar nu kreeg het pas echt betekenis. Daardoor viel een probleem gewoon weg en kon ik nu wel vol gaan voor het starten van mijn eigen bedrijf.

Linda

Ik heb een aantal keren tarotkaarten laten leggen door Esther met verschillende vragen. Vaak waren deze vragen gebaseerd op de relatie met mezelf, waar komen bepaalde gevoelens vandaan? Esther weet elke keer daar treffend antwoord op te geven. Ook legt ze me uit, dat het belangrijk is op welke plaats een kaart in de legging ligt. Ik vind dat Esther heel respectvol met mij omgaat. Ik zou haar bij iedereen aanraden, ook voor een massage!

Saskia