esther-dekker-tarot

Inzicht via de Tarot en een ontspannende massage

Aanbieding: 90 min. € 95,-

Een Tarot-legging toont je situatie, wat dwarsligt en wat je kunt doen en laten om je intenties waar te maken. Je kunt hiervoor elke vraag inbrengen.
De massage  kan met olie op de huid of makkelijk door de kleding heen worden  gegeven.
Je verlaat de sessie geïnspireerd en heerlijk ontspannen.

reviews

Het Tarotconsult bij Esther is er een om nooit te vergeten. De eerste kaart die zij trok, raakte mij direct. Het gesprek dat daaruit volgde, is er een waar ik nog vaak aan terugdenk.

Anouk

Een aanrader! De tarot sessie die ik heb gehad bij Esther kwam meteen binnen! De kaarten volgden elkaar mooi op en het werd goed en duidelijk verwoord. Ik had weer stof tot nadenken mee naar huis gekregen en zou zeker nog een sessie inplannen!

Mandy

Na een sessie met Esther en haar kaarten zijn er een paar zinnen in mijn hoofd blijven hangen die ik onbewust en bewust toepas. Echte lifesaver geweest in mijn kersverse gezin!

Stephanie

Mijn vriendinnen hadden geregeld dat Esther langs kwam om tarotkaarten te leggen op mijn vrijgezellenfeest. Ik vond het superleuk dat Esther er was! Iedereen kwam met een goed gevoel bij haar vandaan. Het gaf echt iets extra’s aan de dag!

Francien